Vinopedia má toto vinařství na prvním místě žebříčku top vín z Vacqueyras:
„This is a list of the top wines from Vacqueyras based on the ratings they received from professional reviewers. Domaine le Sang des Cailloux Vacqueyras Cuvée Lopy“ a dává mu 90 + bodů
Toto vinařství vzniklo v roce 1975 po rozchodu bratrů Ricardů. V roce 1982 se Jean Ricard spojil se Serge Ferigoulem, který zde již několik let po studiích oenologie v Monpellier pracoval. Od roku 1990 je majitelem vinařství Serge Férigoule. V roce 2001 vybudoval nové sklepy, aby mohl vyrábět víno podle své filosofie a podle možností, které terroir Sang de Cailloux nabízí. Vyhýbá se maximálně chemickým přípravkům a využívá přírodní produkty i k ochraně vinic, stejně jako kompost namísto umělých hnojiv. Od roku 2008 pracují podle biodynamických principů a v roce 2010 získali bio certifikát. Základem vína je podle Serge práce na vinici, nikoli kouzlení ve sklepě. Péče o révu a hrozny, včetně likvidace těch méně kvalitních je systematický proces. Zejména na bílých odrůdách a Mourvèdru ponechává jen nejkvalitnější hrozny. Sklízí se ručně, s pečlivou kontrolou hroznů. Ve sklepě se 100 % odzrňuje a hrozny jsou do betonových tanků. Fermentace probíhá za kontroly teploty a chlazení 2 – 3 týdny. Hned po ní probíhá malolaktické kvašení. Vína se nefiltrují, neupravují a podle typu dozrávají v menších nebo velkých 450 litrových sudech. Serge je hrdý na své provensálské kořeny, čemuž odpovídají i jména jeho dcer a vín, která produkuje.