Domaine Jean-Louis a Fabienne MANN se nachází v Eguisheimu, v srdci alsaských vinic, 7 km jižně od Colmaru. Tato rozsáhlá oblast kolem Colmaru těží z mikroklimatu s mimořádně nízkými srážkami (méně než 400 milimetrů vody za rok). Pozemek má nyní 12 hektarů révy s roční produkcí 45.000 lahví. Od roku 2008 jsou všechny ročníky certifikovány "Organic" při průměrných výnosech 45 hektolitrů / hektar. V druhé polovině dvacátého století se Mannům narodili tři chlapci, Jérôme, Sébastien a François. Sébastien, druhý syn z bratrů, je velmi zapálený do vinařství. Získal titul BTS - Vinařství Oenologique a následně se zúčastnil četných stáží v renomovaných vinařských oblastech, jako jsou Champagne a Côtes Rotie. Několik měsíců také studoval vinařství v Rakousku nebo v Austrálii. Po svém návratu Sébastien přirozeně integruje doménu svých rodičů a přináší nový, doplňující pohled.
Sébastien Mann: "Jsme zavázáni k hodnotám úcty k terroiru, na celé vinice pracujeme v režimu bio a biodynamika. Podporujeme dobré fungování půdy a podporujeme zakořenění vinné révy do hloubky. Plnně podporujeme specifičnost geologie Alsaska, jako jsou naplaveniny, růžový pískovec, žula a vápenec."
Co ještě Sébastie zavádí: nepoužívá syntetických výrobků, všechny hrozny se sbírají ručně, aby se zabránilo jejich rozdrcení a uchování všech vůní, jemné a dlouhé lisování, přirozené kvašení na původních kvasinkách (které přinášejí osobitost každému vínu), ležení na kalech nejméně jeden rok.
Grand Cru vinohrady: Pfersigberg a Eichberg
Ostatní Vinohrady: Altengarten, Sungass, Ortel, Kleinfeld, Rosenberg, Letzenberg, Logelberg, Steinweg, Dorfburg.